Преглед 2019: А трябва да прочетете преди да търгувате с XM

Преглед

Тъй като е основан през 2009, XM Group е нараснал да се превърне в един от най-големите и утвърдени инвестиционни фирми с повече от 1 500 000 клиенти по целия свят.

Базиран в лондонския град, XM Group предоставя подкрепа за повече от 30 езика, докато има за цел 99,35% от всички негови търговски нареждания да бъдат изпълнявани за по-малко от една секунда, без повторни котировки и без отхвърляне.


С клиенти от повече от 190 страни, XM Group предлага широка гама от услуги, включително Валутна търговия, CFD, капиталови индекси, благородни метали и енергии. Има и повече от 25 + сигурни платежни методи на разположение на търговците, в 16 пълни платформи за търговия с функции.

XM Group, базирана в град Лондон, Обединено кралство и е упълномощена и регулирана от органа за финансово поведение под номер на лиценза 705428.

Регулиран от органа за финансово поведение, UK (FRN: 705428), CySEC (лиценз: 120/10) и ASIC (AFSL #443670). XM Group поставя всички клиентски средства в отделена банкова сметка и използва банки от ред-1 за това. XM Group е създадена от 2009. и има главен офис в Кипър.

Системи за търговия

XM предлагат разнообразие от платформи за търговия, включително уеб трейдър, МТ4 и МТ5. Уеб търговецът е отличен поради факта, че клиентът може да получи достъп до информация за пазара в реално време директно чрез уеб сайта, без да има нужда от изтегляне на софтуер. Това е идеално за тези с ограничено пространство на твърдия диск или които желаят да получат достъп до профила си чрез смартфон.

MetaTrader 4 е една от най-популярните системи в момента. Не само, че всички цени и движения са ясни, но неговата удобна за потребителя природа ще увеличи значително производителността на всеки трейдър. Трябва да се отбележи, че както ръчни, така и автоматични опции за търговия са достъпни чрез MetaTrader 4.

Видове сметки
Първото ниво на търговската сметка е известно като тяхната микро търговска сметка, която може да се отвори с $5. Това е насочено към тези, които се учат на валутните пазари и желаят да търгуват микро лотове.

Стандартната сметка за търговия на XM Group представлява следващото ниво нагоре. Както подсказва името, това е видът, който се използва предимно от опитни търговци, които са готови да се изложат на умерено риск от стандартни партиди. Една от основните разлики с този акаунт е, че са налични по-големи размери на Договора.

XM нулев акаунт изисква минимален депозит от $100 и функции спредове толкова ниска, колкото нулеви пипсове, заедно с XM не прекавички политика за изпълнение.

Спредове и комисия

Както и при повечето онлайн Форекс брокери, спредовете ще зависят от търговската система и вида на сметката. Спредовете могат да започнат толкова ниско, колкото нулеви пипсове (с нулева Спред сметка). Допълнителна полза по отношение на тези пипсове е, че се предлага частично ценообразуване; за разлика от стандартните четири цифри, предлагани в други обекти, се предоставят пет цифри. Както фиксирани, така и променливи спредове могат да бъдат избрани от търговеца.

Няма комисионни, начислявани от XM. Вместо това, компанията прави печалба от спредовете на самите сделки. Следователно няма скрити такси и печалбите (или загубите), които търговецът прави, са съвсем реални.

Методи за плащане и теглене

XM Group приема най-често използваните местни начини на плащане днес, включително кредитна/дебитна карта, NETELLER, Skrill, банков превод и др.

Поддръжка на клиенти

XM предлага значителни нива на ангажираност и поддръжка на клиента. Чат джаджа на живо, имейл и телефонен номер се предлагат като стандарт за клиенти на всички нива на профила. Една от най-интересните характеристики на тази поддръжка е, че (в момента) XM предоставя обслужване на клиенти на не по-малко от 20 различни езика. Факс машини също могат да бъдат изпратени до четири различни номера в зависимост от физическото местоположение. Тези услуги за поддръжка са достъпни само от понеделник до петък. Всички искания, поставени през уикенда, ще бъдат разгледани на следващия работен ден.

Сключването

XM Group е доста популярен онлайн брокер за търговците на всички нива на умения. Неговите основни ползи са високата надеждност на търговски екзекуциите, лесно управляеми платформи, и без отхвърляне на поръчка.

Все пак, има някои недостатъци, които трябва да се отбележат. Както бе споменато по-рано, използването на PayPal за парични преводи в момента не се поддържа. Има малка разлика (освен риска и обема на търговията) на трите вида сметки. И накрая, фактът, че поддръжката на клиенти е достъпна само от понеделник до петък, може леко да влоши някои търговци, които желаят да изпълнят позициите си през уикенда. XM.com все пак е мощен онлайн Forex брокер, който не трябва да се пренебрегва.

0 Отговор към "Преглед 2019: А трябва да прочетете преди да търгувате с XM"

Публикуване на коментар