Дали това е вярно брокер FBS мошеник, мамят и не плащат?

Вярно ли е, брокер FBS измамници, измамници и не плащат - FBS е международен брокер с Office клонове повече в 120 страни в момента включва. Повече от 5 130 000 търговци и партньори са избрали FBS нас техен брокер. FBS сметка настроен  "суап-свободен " което обикновено се отнася за САЩ Халал от мюсюлмани сметка, защото тя не противоречи на Корана и ученията на Ислямската религия, както и.

Доскоро FBS обслужва търговци от цял свят. И са имали стотици IB, в собствени FBS са били съответно от IB (въвеждащ брокер/агенти), които са разпръснати в много от островите. FBS се поддържа от професионален екип, който се очаква да бъде в състояние да предостави най-добрата услуга за поддръжка. 

Дали това е вярно брокер FBS мошеник, мамят и не плащат?


1. трябва да има доказателство за измама

Като цяло, в наказателното право, за да се вземе решение за индивида и група стана заподозрян, отнема поне 2 убедителни доказателства.

Аз самият не смея да се произнася достатъчно, за да оправдае някои жертви/клиенти, които се чувстват измамени. При Купуването и продажбата на цифрови стойности, тя прави ужасно много от името на риска, че не успя система, кражба на данни и така нататък.

Не съди само речта или изявлението. Защото може да е държавата с главата надолу, жертвите стават обвиняеми по клевета.

2. неутралност & данни за жертвите на измами

Нашият редакционен екип, също трябва да бъде неутрален наблюдател, търсейки някои доказателства за това дали е вярно, че FBS измамници. Тъй като много реклами, които се показват на сайта и социалните медии.

За мирянин, тя със сигурност трябва да бъде внимателен с голямо разнообразие от възбуждащ печалба финансов мениджър използване на услугата, както и FBS.

3. защита на брокера (иска обяснение/яснота)

След като наблюдаваше внимателно, от страна на жертвата, че точки/tudukan изявление измама да даде заподозрени т. е. брокер. Тогава ние също трябва да видите защитата, предоставена от самия брокер sbagai заподозрени криминални измами.

Отговорът на партията, която се счита за заподозрян за измама, даде предвид, така че ние потребителите, ние сме в състояние да оцени случаите на измами.

4. Договорът от началото

Като претенциозни потребител ние трябва да знаем някои от първоначалното споразумение. Ако има нещо/нарушение по отношение на партийно политика и доставчик на брокерски услуги.

В случай на предполагаеми жертви на FBS, които са измамили търговеца, ние, потребителите, трябва да видим първия срок на Споразумението, както и да разгледаме условията на програмата, предоставяна от доставчика на услуги.

5. съотношението на броя на жертвите

В допълнение към членовете тимбанкан нещата, които споменахме по-горе, ние трябва да оценим размера на компанията на клиента, които са били измамени.

Това означава, колко клиенти, които се чувстват измамени, и колко се чувстват комфортно и се възползваха от използването на сервизен брокер FBS?

Ако номерът е много малък, със сигурност не е измама, може да бъде Мис разбирания или системна неизправност, и т. н.

Печалби в FBS

Бонус реална сметка за търговия-FBS, давайки възможност на начинаещ търговец за търговия на недвижими сметка без капитал (безплатно). FBS осигурява $123 за нови търговци, които може да се използва като търговски фонд и в печалба, печалбата може да бъде оттеглена след това. Не всички брокери осигуряват промоция като тази.

Депозит бонус-FBS ФБС даде бонус, депозит в размер на 100% за клиенти, които отговарят на определени изисквания.

Търговски конкурси-FBS също често се държат конкурси сезонни предлагат вълнуващи награди. Конкурсът, е конкурс, държан от форекс брокер, където клиентът най-добрите търговци ще получат награда.

-Застрахователен фонд FBS, брокер също представя нещо уникално, където търговците могат да застраховат своите 10% s/d 100% от постъпленията от депозита. Така че, когато по-късно в търговската си загуба на средства в транзакция, която вече е осигурено, FBS ще ви възстанови. Следните подробности

Отделни сметки, FBS също така предоставя сметки отделени, където 70% от средствата могат да бъдат депозирани в банков клиент.

-IB FBS коефициенти, можете също така да получите възможност да се развие странична бизнес Forex, т. е. като въвеждащ брокер (IB) или филиал. Системно партньорство FBS осигурява три нива на партньорска комисия. Само чрез въвеждане на търговеца на определени процедури според FBS, можете да печелите допълнителни приходи. 

Сключването

Въз основа на тези данни, аз лично препоръчвам, че ако средствата можете да изберете под 500 USD брокер FBS, но ако горепосочените средства аз лично препоръчвам да се носят международни брокери вече гарантирани неговата безопасност, наистина всички брокери имат риск и затова ние трябва да бъде умни-умни в избора си, добре, благодаря ви

0 Отговор към "Дали това е вярно брокер FBS мошеник, мамят и не плащат?"

Публикуване на коментар